1a1 - 1LO Zabrze

Klasa matematyczno-geograficzna z ZSO w Zabrzu ;)

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#46 2007-11-20 15:04:46

dominika

Moderator

2199191
Punktów :   

Re: Historyjka

na oddział intensywnej...

#47 2007-11-20 17:19:36

Agusia

Gangster!

10695639

opieki nad...

#48 2007-11-20 18:22:19

Zabojcza_Rekawiczka

Pan i władca

Punktów :   -1 

zwierzętami poszkodowanymi w

http://zapodaj.net/images/40885903.gif

#49 2007-11-20 18:34:57

Anok ;P

Gangster!

status 4635756
8400467
Punktów :   

wskoczył w krzaczki ...             ;P

... maj aj ... ;P

"czysta logika jest ruiną ducha"

#50 2007-11-20 18:48:43

predictable

Nienormalna xD

8303491
Call me!
Punktów :   

wezmy połaczmy te zdania. bo jak jest wiecej to potem tzreba sie tłuc po stornach zeby przeczytac całe -.-
ja je skleje o ! a i dzieki że wylądowałam w szpitalu ze zwierzętami xDDD

Był piękny poranek, szykowałem się do szkoły i nagle dostrzegłem policję pod drzwiami. Trzymali w rękach grube pałki i książki z matematyki. To byli ludzie od pani Janinki xD. Wystraszyłem się i rzuciłem się do ucieczki, zaczęli mnie gonić. Wpadłem w panikę. Biegnąc drogą natrafiłem na Konika Polnego, który chyba chciał mnie zaprowadzić do kryjówki, zgodziłem się i zostałem zgwałcony, więc poszedłem do najlepszego specjalisty do spraw gwałtu na nieletnich, ale mnie wyrzucił, bo nie wyczyściłem butów. Stałem się EMO xD Kupiłem żyletkę po czym sprzedałem ją na allegro po promocyjnej cenie i odnalazłem konika polnego Też go sprzedałem i uzyskane pieniądze przeznaczyłem na dzieci poszkodowane w liceum ogólnokształcącym numer 1.Cieszyły się jak palona trawa na wodę. Kupiono im po po dużym bananie xD którego pochłonęli z wielkim apetytem;) Jednak Adam.M udławił się i upadł na Natalię.J xD która złamała sobie 18 żeber, więc przyjechała karetka!!i zabrali ją na oddział intensywnej opieki nad zwierzętami poszkodowanymi w wypadkach samochodowych -.- xD

Dreaming of the day when you open your arms in the light of our love..

#51 2007-11-21 03:12:46

osama

Bin Laden

Punktów :   

wtedy weszła policja z...[dobre to stara ale jara gra forumowa:D]jescze jest tak cos ze ktos mowi slowo i musisz na ostatnio litere cos powiedziec:D

Jest tylko jedna racja!! I Ja jestem w jej posiadaniu xD

#52 2007-11-21 18:50:21

predictable

Nienormalna xD

8303491
Call me!
Punktów :   

Był piękny poranek, szykowałem się do szkoły i nagle dostrzegłem policję pod drzwiami. Trzymali w rękach grube pałki i książki z matematyki. To byli ludzie od pani Janinki xD. Wystraszyłem się i rzuciłem się do ucieczki, zaczęli mnie gonić. Wpadłem w panikę. Biegnąc drogą natrafiłem na Konika Polnego, który chyba chciał mnie zaprowadzić do kryjówki, zgodziłem się i zostałem zgwałcony, więc poszedłem do najlepszego specjalisty do spraw gwałtu na nieletnich, ale mnie wyrzucił, bo nie wyczyściłem butów. Stałem się EMO xD Kupiłem żyletkę po czym sprzedałem ją na allegro po promocyjnej cenie i odnalazłem konika polnego Też go sprzedałem i uzyskane pieniądze przeznaczyłem na dzieci poszkodowane w liceum ogólnokształcącym numer 1.Cieszyły się jak palona trawa na wodę. Kupiono im po po dużym bananie xD którego pochłonęli z wielkim apetytem;) Jednak Adam.M udławił się i upadł na Natalię.J xD która złamała sobie 18 żeber, więc przyjechała karetka!!i zabrali ją na oddział intensywnej opieki nad zwierzętami poszkodowanymi w wypadkach samochodowych. Wtedy weszła policja z

dowodem zborni, czyli...

Dreaming of the day when you open your arms in the light of our love..

Stopka forum

RSS